InitiatiefnemersHans de Rijk (Diereninfo)

Hans de Rijk heeft jarenlange ervaring op verschillende niveaus in het kinderboerderijenwerk. Hij is (in deeltijd) werkzaam als teamhoofd stadsboerderijen in Den Haag (10 gemeentelijke locaties). Daarnaast ontwikkelt hij via zijn eenmanszaak DierenInfo diverse initiatieven van, over, op en voor kinderboerderijen; o.a. uitgave KinderboerderijenCourant, KinderboerderijenActief Award, www.kinderboerderijenactief.nl, verzorgt cursus ’Hoe haal ik meer uit mijn kinderboerderij’. Hij is actief (geweest) bij de landelijke koepels o.a. als bestuurslid, adviseur, redactielid vakblad. Hans zijn drijfveer: De unieke kinderboerderij locatie met oneindig veel mogelijkheden en veel bezoekers verdient meer aandacht en waardering.

Stacks Image 576


DE BLAUWE NOORDZEE

De Blauwe Noordzee is het bureau voor ambitieuze non-profitorganisaties die inspiratie, meer financiële slagkracht en ondernemerschap willen. Gericht op het realiseren van hun idealen.

De Blauwe Noordzee heeft opdrachten voor uiteenlopende organisaties verricht, waaronder musea, zorginstellingen, gemeenten en vermogensfondsen.

Zie voor meer informatie www.blauwenoordzee.nl
Stacks Image 629

Partners

INITIATIEFNEMERS & PARTNERS


FONDS 1818

Dit project is mede tot stand gekomen dankzij Fonds 1818. Fonds 1818 is een vermogensfonds dat maatschappelijke projecten steunt in de regio Delft, Zoetermeer, Den Haag, Leiden, Duin- en Bollenstreek en tussenliggende gemeenten.
Het fonds komt voort uit een fusie tussen de Nutsspaarbank te 's-Gravenhage en de VSB Bank in 1992.

Stacks Image 580


FONDS WESTLAND

Het doel van Fonds Westland is om de kwaliteit van de samenleving binnen de gemeente Westland te bevorderen door het verlenen van financiële steun aan projecten.

Dit kunnen projecten zijn op het gebied van:

  • kunst en cultuur
  • educatie
  • natuur en milieu
  • sport en recreatie
  • zorg en welzijn.
Stacks Image 578
KINDERBOERDERIJ DE CANTECLEER

Kinderboerderij De Cantecleer in Kampen is de bedenker en uitvoerder van het project Leasekip en faciliteert de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen bij het implementeren van dit concept in de regio Haaglanden en Westland. Zie voor meer info: http://www.cantecleer.com/
Stacks Image 640
Stichting Ondernemende Kinderboerderijen is een initiatief van Diereninfo & De Blauwe Noordzee.
Voor meer informatie over Ondernemende Kinderboerderijen Haaglanden en Westland: ga naar "Contact".
Dit project is mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818 en het Fonds Westland.